Products

Penapis Air

INCEPTION (Air Beralkali Tinggi)

Penapis Air Coway Inception adalah penapis hibrid air alkali yang pertama di Malaysia ini merupakan mesin penapis air yang menggabungkan dua jenis sistem penapisan iaitu Penapisan NF – Membrane dan Ionised Alkaline System. Teknologi ini telah digabungkan di dalam satu mesin untuk memenuhi keperluan seisi keluarga. Tahap alkali yang boleh laras dari PH8.5 – PH9 – PH9.5 , pilihan suhu sejuk atau biasa. Dilengkapi dengan sistem cucian otomatik untuk memastikan proses elektrolisis dalam keadaan terbaik.

Inception juga dilengkapi sistem penapisan NF-Membrane yang menghasilkan air bersih bermineral untuk yang tidak memerlukan air alkali. Terbukti, Coway Inception, model terbaik untuk seisi keluarga. Dari bayi ke warga emas, boleh menggunakannya.

Inception (Beli Terus RM7070 / Sewabeli RM184)

NEO (Air Mineral)

Penapis air Coway Neo berkapasiti 5.8 Liter. Dilengkapi dengan 3 suhu air iaitu panas, sejuk dan biasa. Penapis air Coway Neo ini sangat sesuai bagi keluarga yang kecil kurang dari 4 orang dan mempunyai ruang dapur yang agak terhad kerana saiznya yang slim. Penapis air Coway model ini juga dilengkapi dengan ciri-ciri jimat elektrik yang sangat bijak, model Penapis Air Coway Neo ni dilengkapi dengan SAVE MODE dan juga SLEEP MODE untuk penjimatan elektrik. Fungsi CHILD-LOCK menjadikan Penapis Air Coway Model Neo sangat selamat digunakan di rumah tanpa perlu risau keselematan anak anak.

Neo (Beli Terus RM3340 / Sewabeli RM90)

Penapis Air Coway Petit berkapasiti 6.5 Liter siap dengan fungsi one-touch button. Touch touch aja dah boleh keluar air. Dah macam gadjet canggih di dapur anda. Siap dengan 3 suhu air, Panas, Sejuk dan Suhu Bilik. Semestinya Penapis Air Coway Petit dilengkapi dengan fungsi SLEEP MODE serta CHILD-LOCK. Penapis Air Coway Petit sangat sesuai untuk anda yang keluarga kecil dan inginkan dapur moden.

Petit (Beli Terus RM3330 / Sewabeli RM120)

Model Penapis Air Tercantik di Malaysia !!!

Slim One Touch. Fully Digital

(3 suhu) Panas, Sejuk dan suhu bilik

Sesuai untuk keluarga kecil dan tekanan air tinggi

Villaem

Penapis Air Coway Villaem berkapasiti 11 .3 liter dicipta dengan suhu panas dan sejuk boleh laras dan menghasilkan 4 suhu air, Panas, Suam, Sejuk dan Suhu Bilik. Sungguh mudah nak bancuh susu anak bila tak perlu campur air panas + air suam.  Kapasiti air yang besar dilengkapi dengan Night Mode Sensor dan fungsi Mood Lamp. Dilengkapi dengan 6 peringkat tapisan (RO system).

Villaem (Beli Terus RM3420 / Sewabeli RM125)

Model Penapis Air Coway paling laris di Malaysia !

Suhu Boleh Laras. PERCUMA Booster Pump.

(4 suhu) Panas, Suam. Sejuk dan Suhu Bilik.

Sesuai untuk saiz keluaga sederhana. 5-8 orang.

Penapis Udara

Lombok II (Normal Price RM3300 / Rental RM110)

Model Penapis Udara paling lengkap. Dilengkapi dengan RBD Plasma.

Sesuai untuk peminat kucing dan anjing. Membantu membersihkan udara di rumah. Terbukti membantu pesakit Alahan (Allergy) habuk, pesakit Asma.

Storm (Normal Price RM3000 / Rental RM95)

Penapis Udara Dwi Fungsi membersihkan udara dan menyamankan udara. Dengan fungsi multidirectional airflows mengeluarkan angin berserta udara bersih boleh dirasa sehingga jarak 6 meter. Fungsi multidirectional boleh menghembus angin ke depan dan atas. Coway Storm juga mempunyai fungis haze mode dan HEPA filter yang mengurangkan influenza.

Tuba (Normal Price RM4500 / Rental RM150)

Penapis Udara Terbesar untuk ruang tamu besar, dewan, bilik mesyuarat dan pejabat.